Skandinavisk oprindelse – global tilstedeværelse

Fokus på kundefordele

Mantec-metoden

Hvad opnår vi?

Mantec er en konsulentvirksomhed, der forbedrer effektiviteten, reducerer driftsomkostningerne, øger produktiviteten, forkorter leverings- og gennemløbstider, reducerer unødvendig lagerbeholdning samt forbedrer leveringsnøjagtigheden.

Vi har ekspertise inden for organisatorisk udvikling og kompetenceudvikling og i at styrke og strukturere salgsorganisationer. Kort sagt: Vi styrer forandringsprocesser.

80–90 % af alle omkostninger går gennem hænderne på førstelinjeledelsen. Et Mantec-program fokuserer på kontrol på selve udførelsespunktet.

Sådan opnår vi det

Mantec-projekter giver i gennemsnit en ROI på mere end 300 % af den oprindelige investering. Mantec har en meget høj grad af kundetilfredshed. Hvordan opnår vi det?

Gennem grundige og meget åbne diskussioner og analyser sammen med vores kunder sikrer vi, at grundlaget for et vellykket projekt er på plads. Vi starter altid med en grundig analyse af forretningen.

Analysen tager 3-4 kalenderuger, hvor vi investerer mellem 6 og 15 mandeuger. Målet med analysen er at fastlægge forbedringspotentialet: Hvor er det, og hvor mange penge beløber det sig til?

Under analysen har vi en løbende dialog med kunden for at sikre, at vi har en fælles forståelse af, hvordan vi gennemfører selve implementeringsprojektet.

Skandinavisk oprindelse – global tilstedeværelse

Mantec fokuserede oprindeligt på hjemmemarkederne i Skandinavien (Sverige, Danmark og Norge). Kort efter udvidede vi til Finland. Efterhånden som vores forretning voksede, fulgte vi vores kunder ud af Norden til Tyskland, Storbritannien, Polen, Benelux, Rusland, Irland og flere andre europæiske lande. Vi har også afsluttet en række projekter i USA samt i Asien med fremragende resultater.

Vi har kompetence til at betjene alle markeder, hvor vores kunder opererer. Selvom vores værdier og måder at arbejde på er skandinaviske, erkender vi, at mange problemer er indlejret i lokal kultur, og at der ofte er brug for lokale løsninger. På den anden side er der også mange spørgsmål, hvor god ledelse ikke afhænger af den lokale kultur. Vores succes ligger i vores evne til at kombinere vores skandinaviske fokus på succesrige ledelsesteknikker med vores forståelse af lokalt sprog, lokal kultur og lokal tankegang.

Konsulenter

Dygtige fagfolk – men alligevel helt almindelige mennesker

Mantec har i dag over 100 konsulenter med en gennemsnitlig erfaring inden for forandringsledelse på mere end 14 år. De fleste af vores medarbejdere har en teknisk og/eller forretningsmæssig uddannelse i kombination med lang erfaring i ledelse.

Vores konsulenters konsulenterfaring er i gennemsnit mellem 10 og 25 år. Vi sammensætter vores projekthold alt efter erfaring, viden, akademisk baggrund og deres dokumenterede evne til at opnå og implementere resultater.

Et Mantec-projekt resulterer ofte i væsentlige ændringer i vores kundes organisation og deres måder at arbejde på. Konsulentens baggrund og omfattende erfaring fra lignende såvel som forskellige virksomheder og organisationer tilføjer ofte nye dimensioner til projektet.

Vi lægger også meget vægt på den måde, hvorpå vores konsulenter arbejder i teams, både internt i vores konsulentteam og sammen med vores kunders medarbejdere.

Historie

Mantec blev grundlagt i 1996 og fokuserede oprindeligt på de indenlandske markeder i Skandinavien (Sverige, Danmark og Norge). Kort efter udvidede vi til Finland. Virksomhedens tre grundlæggere havde lang erfaring i at hjælpe kunder med at opnå operationel ekspertise og ønskede at fokusere på og udvikle ”den skandinaviske måde”. Vi er fokuseret på at finde en individuelt tilpasset tilgang og løsning sammen med vores kunde. Det betyder, at vi med vores kundeorienterede tilgang ikke bare præsenterer en foruddefineret løsning.

Fra første dag fokuserede vi på at skabe kundefordele, med målbare resultater. For os er arbejdet ikke fuldført, før vi gennem kundens organisation har leveret ændringen samt de forventede målbare resultater.

Efterhånden som Mantec voksede, fulgte vi vores kunder ud af de nordiske lande til Storbritannien, Tyskland, Polen, Rusland, Centraleuropa, Asien og Nordamerika.

Siden 1996 er vores omsætning steget til mere end 15 millioner euro i 2019, og antallet af medarbejdere, der betjener kunder, er steget fra de oprindelige tre stiftere til dagens netværk på over 150 konsulenter. Vi er stolte af, at alle vores konsulenter er erfarne og har fremragende implementeringsevner.

At opnå målbare og bæredygtige resultater lyder muligvis let, men det er det ikke. Der er brug for den rette blanding af færdigheder og den rigtige erfaring. Og vi i Mantec har erfaring med succesfuld implementering af mere end 500 projekter, som alle resulterede i målbare effekter til gavn for vores kunder.

Find ud af, hvordan vi kan støtte din virksomhed